Разделы
Реклама



ПОИСК по САЙТУ

Ваша кухня → Швидкі рецепти домашньої випічки

Добавил → admin | Дата публикации: 23-08-2012, 18:52 | Просмотров → 390 | Комментариев → 0

Печиво « банани»


Що потрібно:


4 склянки просіяного борошна + 6 ст. л. 400 г  сиру 400 г  розм'якшеного вершкового масла 200 г  сметани, 1   склянка цукру, 2   банана 2  жовтки, 2 ч. л.   розпушувача. Час приготування: 35 хв. Час приготування: 25 хв. Порцій: 12


Рецепт:


Банани очистити, розім'яти в пюре і змішати з сиром, 1/3 склянки цукру і 6 ст. л. борошна. Прибрати в холодильник. Масло збити з цукром, що залишився, і сметаною. Всипати борошно, що залишилося, і розпушувач. Вимісити тісто. Скачати з нього 12 кульок і поставити в холодильник на 30 хв. Розкачати кульки в довгі коржики. Розподілити між ними начинку і защипнути краю. Помістити на змащене маслом деко швом вниз, надати форму бананів, змастити жовтком і випікати 20 хв. при 180 ° С.


Морквяні кекси з сирним кремом


Що потрібно:


200 г борошна для млинців, 180 г цукру, 2 великі моркви, 2 яйця, 150 мл рослинної олії, 1 ч. л. ванільного цукру, по 1 ч. л. кориці й тертого мускатного горіха, терта цедра 1 апельсина


Для сирного крему:


100 г   м'якого вершкового сиру, 50  цукрової пудри 2 ст. л.  очищених кедрових горішків. Час приготування: 40 хв. Кількість: 18 штук.


Рецепт:


Моркву очистити і натерти на крупній тертці. Збити яйця, цукор і олію в пухку масу. Поступово всипати просіяне борошно, додати моркву, спеції, ванільний цукор і цедру. Розігріти духовку до 180 ° С. Розкласти тісто по формах для кексів і запікати 20-25 хв. Для крему цукрову пудру просіяти через сито і збити з вершковим сиром. Перед подачею намазати кекси кремом і посипати горіхами.


Профітролі з інжиром і горішками


Що потрібно:


Для профитролей: 200 г  борошна 100 г  вершкового масла, 4 яйця, 3  жовтки, щіпка солі.


 Для начинки:


300 г  сушеного інжиру, 1 ст. л.   цукру, терта цедра і сік 1 лимона 1 ст. л.  підсмажених кедрових горішків. Час приготування: 1 год Порцій: 10.


Рецепт:


Спекти профітролі. Один стакан води закип'ятити з сіллю і вершковим маслом, всипати відразу всю борошно і варити 3-5 хв. на маленькому вогні, постійно помішуючи суміш віночком. Перекласти борошняну масу в миску і злегка охолодити. Потім додати по одному яйця і жовтки, ретельно розмішуючи, до отримання гладкого, злегка тягучого тесту. Розігріти духовку до 180 ° С. Покласти тісто в кондитерський мішок і відсадити на змащене маслом деко гуртки діаметром приблизно ' 2,5 см на відстані 2-3 см один від одного. Випікати 20 хв. Потім зменшити температуру до 160 ° З і готувати в духовці ще 15 хв. Вийняти і остудити. Поки випікаються профітролі, приготувати начинку. Інжир вимити, обсушити і крупно нарізати. Покласти в сковороду, залити 100 мл води, довести до кипіння і варити на середньому вогні 15 хв. Додати цукор, цедру і сік лимона. Ретельно розмішати, щоб цукор розчинився. Зменшити вогонь і варити ще 10 хв., поки начинка не загусне. Видалити пінку. Покласти в начинку горіхи, зняти з вогню і дати застигнути. Профітролі надрізати з одного боку і заповнити начинкою.


Персикове желе


Що потрібно:


750 мл  персикового соку,  4   стиглих персика, 2   лайма, 30 г   желатину, 1 ст. л.   лимонного соку, 1 ч. л.   цукру. Час приготування: 25 хв. + 2 години Порцій: 8.


Рецепт:


Зняти з лайм цедру, нашаткувати   її тонкою соломкою, покласти в сковороду, залити 500 мл води. Додати цукор і довести до кипіння на маленькому вогні. Зняти з вогню, всипати желатин, перемішати і залишити на 10 хв. Влити в желатинову суміш лимонний і персиковий сік, перемішати. Розлити суміш по келихах, не доходячи до верху 2-3 см. Накрити плівкою і поставити в холодильник мінімум на 2 год. З лайм вичавити сік. М'якоть персиків нарізати шматочками, шкірочку й видаливши кісточку. Збити блендером м'якоть з приходит он соком і цукром. Розкласти на застигле желе.


Яблука з горіховою начинкою


Час приготування: 45 хв. Порцій: 4


Рецепт:


2   яблука, 1   стигла груша, 4 ч. л.   вершкового сиру, 1 ч. л.   коричневого цукру, щіпка кориці, 2 ст. л.   рубаних волоських горіхів, 0,8   склянки яблучного соку.


Що робити:


Яблука вимити, розрізати навпіл I і видалити серцевину. Покласти в кожну половинку по 1 ч. л. вершкового сиру. Грушу вимити, обсушити і нарізати маленькими кубиками. Покласти в миску, додати цукор, корицю і волоські горіхи, акуратно перемішати. Розігріти духовку до 180 ° С. Наповнити яблучні половинки підготовленої начинкою. Помістити у форму для випічки, влити 0,5 склянки яблучного соку. Накрити форму кришкою і випікати 30 хв. Потім зняти кришку, полити рештою соком і готувати в духовці ще 10 хв.


Абрикосовий коктейль


Що потрібно:


4  консервованих абрикосів, 100 мл   молока, 100 мл   натурального йогурту, 30 мл   абрикосового соку, 1 ст. л.   лимонного соку. Час приготування: 5 хв. Порцій: 2


Рецепт:


Абрикоси подрібнити блендером в однорідне пюре. Додати йогурт, молоко, абрикосовий і лимонний сік, добре збити. Розлити коктейль по келихах. Можна прикрасити свіжими ягодами або листочками м ’ яти.


Напій з ківі


Що потрібно:                                               


4   ківі, 3  гуртка консервованого ананаса, 50 мл  ананасового соку сік 1 лимона, 4   перепелиних жовтка. Час приготування: 6 хв. Порцій: 3


Рецепт:


Ківі очистити, розрізати навпіл. Ананас нарізати шматочками. Помістити фрукти в блендер разом з жовтками, збити в однорідне пюре. Додати ананасовий і лимонний   сік, ще раз збити, 2-3 сек. Розлити напій з високим келихах і подати до столу. Можна прикрасити шматочками консервованого ананаса.

P.S. Якщо стаття була Вам корисна, поділіться будь ласка їй в соціальних мережах, понатискайте на кнопочки нижче.



Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо войти на сайт под своим именем


Push 2 Check