Разделы
Реклама



ПОИСК по САЙТУ

Здоровье → Які продукти харчування викликають онкологічні захворювання

Добавил → admin | Дата публикации: 19-06-2012, 15:39 | Просмотров → 352 | Комментариев → 0

  Вчені всіх країн вже тривалий ділянку часу намагаються знайти або створити ліки від раку. Звичайно, на перших стадіях є сучасні методи лікування, але їх навряд чи можна назвати гуманними і корисними. При виявленні онкологічного захворювання в організмі людини на початкових рівнях ураження клітин, лікар намагається визначити швидкість поширення метастазів по організму і крові, а потім робить спроби лікування. Зараз існує тільки два методи: метод хіміотерапії або ж операційного видалення органу, кінцівки для припинення поширення ракових клітин по крові.  Але й у цих методів є свої « але». Хіміотерапія може вилікувати рак, але при цьому викликати смертельні наслідки, наприклад, гіпотермію (різке підвищення температури тіла людини до небувалих позначок). При гіпотермії ні один спосіб не допомагає « збити» температуру, в результаті серце не витримує високих навантажень і зупиняється. У хіміотерапії є безліч протипоказань, що стосується ампутації кінцівок або видалення органів, то може статися так, що навіть після видалення органу, який містив онкологічні клітини, метастази все одно встигають поширитися по організму.


У кожної людини в організмі є не активовані клітини раку, вони активізуються при сильному стресі і фізичних навантаженнях, неправильному харчуванні або прийомі провокують ліків, а також при курінні. Існує безліч речей, які викликають ракові пухлини. Це може бути опромінення або радіація,  хімічні  їдкі і шкідливі елементи хлор і фенол (потемніння, що утворюється на емальованому посуді) і всілякі вірусні захворювання. Від цих каталізаторів онкології краще триматися подалі.  Але не тільки перераховані вище аспекти викликають рак. Ви здивуєтеся, але пухлина може розвинутися внаслідок вживання в їжу певних продуктів харчування. Так, це дивно, але proven вченими факт! Наведемо приклади того, які продукти харчування викликають онкологічні захворювання.


Для того, щоб уберегтися від ускладнень в організмі, потрібно знати, що недостатня кількість клітковини в дієті, може викликати онкологічне захворювання. Клітковину містять багато продукти харчування: капустяне листя, насіння, більшість фруктів і шкірка бобових рослин. Від яких продуктів слід відмовитися, щоб зберегти своє здоров'я?


У першу чергу це різного виду копчені ковбаси, якими рясніють прилавки магазинів і супермаркетів. Так як продукти, зроблені з переробленого м'яса, включають в себе занадто багато консервантів і нітратів, що, безсумнівно, шкодить організму в малих дозах, а у великих запросто вбиває його. Вміст у їжі великої кількості жиру може викликати рак підшлункової залози, особливо це відноситься до жирних страв, приготованих на сковороді з використанням великої кількості олії. Під час приготування смажених продуктів з'являються так звані канцерогени, шкідливі речовини, що провокують онкологічні захворювання. Тому якщо ви дуже любите смажене м'ясо « розбавляйте» його за допомогою нейтральних продуктів: відварених на пару овочів, хліба з висівками, свіжих фруктів або овочів. Як це ні сумно, але улюблений більшістю людей планети смажена картопля теж є провокатором запальних процесів, так само як крекери і чіпси. Зі смажених продуктів виділяється надмірна кількість канцерогенів, саме тому так ризиковано приймати подібного роду їжу (особливо постійно). А як деякі люди обожнюють вибігти в обід до найближчої наметі і купити собі соковитий смажений пиріжок, але вони не знають того, що один такий пиріжок може пошкодити організму. А якщо таких пиріжків багато? І кожен день?


Тепер коштує відволіктися на приправи та спеції. В першу чергу спеції дають чудовий смак і приємний аромат, але у них теж є великий недолік. Сіль шкідлива у великих кількостях, викликає при постійному зловживанні рак шлунка, хоча вчені деяких країн довели, що ця приправа викликає онкологію шлунка у чоловічого населення Землі. 


Зарубіжні країни стурбовані здоров'ям своєї нації, а тому вчені проводять дослідження для виявлення продуктів, що містять величезну кількість канцерогенів. Нещодавно вони прийшли до висновку, що соєвий соус особливо шкідливий і небезпечний для людини, оскільки містить кількість шкідливих речовин, що значно перевищують норму. Тому коли захочете додати в локшину, трохи соєвого соусу – задумайтеся над тим, ким і де він був приготовлений і скільки містить небезпечних речовин.


Але не варто відразу ховати всі свої улюблені продукти і надію на можливість смачно поїсти. Існує різноманітне меню, в яке входять продукти, які захищають організм від раку. Вам будуть корисні булочні вироби, виготовлені з борошна жорсткого помелу, також слід пам'ятати про великий вибір свіжих фруктів і овочів, які можна вживати в їжу. Потрібно пам'ятати про продукти, які містять вітаміни А і С, які теж благотворно впливають на людський організм.


Тепер ви знаєте, які продукти харчування викличуть онкологічні захворювання, тому можна надати кілька корисних порад: не варто наїдатися на ніч і займатися обжерливістю протягом дня, так як ви перегружаете свій організм, потрібно їсти тільки тоді, коли ви по-справжньому зголодніли. Приймайте більше здорової їжі і менше їжі з великим жировим складом. Не пийте дуже гарячі напої, так як може трапитися опік порожнини рота, що спровокує розвиток ракової пухлини.


Робіть все в міру і з задоволенням, тоді це страшне слово ніколи не ввійде у ваше життя!

P.S. Якщо стаття була Вам корисна, поділіться будь ласка їй в соціальних мережах, понатискайте на кнопочки нижче.





Push 2 Check